Malmö

Idag åkte Lena och jag ner till Malmö. Tåg – trevligt värre, jag gillar att åka tåg. Så avkopplande, man kan liksom bara vara här och nu och pyssla med det man har för händer. Nu jobbade vi på vår uppsats hela vägen ner. Vi finputsade på några saker innan vi skickade in arbetet till vår handledare. Imorgon ska vi nämligen ha handledning med honom. Hoppas han inte sågar oss helt.. nej men jag tror det ska gå bra. Så hårt som vi slitit med detta. Har aldrig tidigare haft sådan framförhållning. Känns bra.

Här i Malmö är det vår. Jag har fotat krokusar och på uteserveringarna är det fullt med folk. Så kontinentalt och levande här. Gillar det här stället,  tänk att jag under tre års tid fått chansen att lära känna Malmö.

image

image

image

Hemma på Kramer

image

image

Lilla Torg

image

En kopp te på ett mysigt kafé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s