Ridit

Idag var vi en sväng till Granngården och köpte spån, ett bra grimskaft blev det också. Väl hemma mockade vi ur allt blött i boxarna och fyllde på med fräscht spån. Ikväll kommer hästarna att sova kungligt.

Sen red vi ut i skogen – klättrade över stock och sten.  Red också på vägen vilket blev miljöträning. Grannens dalmatiners dök upp lite plötsligt och sen drog en cirkelsåg igång. Bra det att få möta lite olika hinder. Lite träning på volten också.

Märkte att Framtid själv valde traven när vi var ute i skogen. När vi travade på volten sa Pelle att han tyckte hon travade flott.  Kul!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s