Onsdag

Det är väldigt fuktigt och blött ute just nu. Duggregn i luften och lervälling i hagen. Hästarna står inne och myser i sina boxar.

Pelle och jag har ridit på volten.  Jag hade som mål att trava två hela varv utan att bryta av. Det gick inte riktigt,  istället blev det trav på långsidorna – skritt på kortsidorna. Töltar ingenting just nu, det vet jag ju att hon kan. Annars  flyttade Framtid lätt för vikthjälperna.

Bilden på Atli är från igår. Förresten varför har jag två bloggar kanske någon undrar? Jo den andra har jag haft länge, den vill jag inte göra mig av med. Denna bloggar jag enkelt till med mobilen  till skillnad från den andra. Så därför har jag två, egentligen tre..

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s