Onsdag

Det är väldigt fuktigt och blött ute just nu. Duggregn i luften och lervälling i hagen. Hästarna står inne och myser i sina boxar.

Pelle och jag har ridit på volten.  Jag hade som mål att trava två hela varv utan att bryta av. Det gick inte riktigt,  istället blev det trav på långsidorna – skritt på kortsidorna. Töltar ingenting just nu, det vet jag ju att hon kan. Annars  flyttade Framtid lätt för vikthjälperna.

Bilden på Atli är från igår. Förresten varför har jag två bloggar kanske någon undrar? Jo den andra har jag haft länge, den vill jag inte göra mig av med. Denna bloggar jag enkelt till med mobilen  till skillnad från den andra. Så därför har jag två, egentligen tre..

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s