Chromebook

Hurra jag har blivit med Chromebook! Har aldrig testat en sådan tidigare, men den är ju super!

Jag hade tänkt köpa en ny iPad eftersom jag har iPhone, men sen när jag såg vad mycket mer man får för pengarna med en Chromebook och hur snabb och smidig den verkade vara, så tänkte jag om. Tänk bara detta att man får både skärm och tangentbord (ja.. en dator) för mindre pengar än vad bara paddan kostar.. Ja jag är supernöjd!

Vad ska jag använda den till då? Bland annat till plugg, läser vid Karlstad universitet och då behövs en bra dator att skriva på. Visserligen har jag en genom jobbet, men skönt med en egen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s