Onsdag

Xiaomi Mi T10 PRO

Otroligt vackert och stjärnklart ikväll. Hade jag inte haft jobb imorgon hade jag stannat uppe och fotat stjärnorna. En bild blev det i alla fall.

Canon 600D

Tjusig solnedgång ikväll också, tänk att de kan vara så olika och ändå lika?

Canon 600D

Sen kom en kamera jag shoppat på Tradera för en billig peng. Jag hade sån tur så jag vann en auktion med en Nikon D80 som någon bara tagit 225 exponeringar med. Den såg helt ny ut och kom i kartong, allt för några hundralappar – såå nöjd!

Nikon D80

Testade kameran lite och den funkar super. Nu ska jag bara hitta nåt objektiv till den med fin bokeh som det så vackert heter. Lite kul också att den äntligen får komma till användning! Bilderna i detta inlägg är tagna med ett kit objektiv som följde med.

Nikon D80
Nikon D80

Hade jag förresten inte redan en kamera då? Jo jag har ju bland annat en Canon som jag haft i 10 år och som jag gillar. Men alla kameror är ju bra på olika saker.. och man vill ju variera sig beroende på vad man ska fota. Jag fotar ju en del med mobilen också – men inte solnedgångar för de tycker jag inte blir så bra. Då behöver man en riktig kamera.. tycker jag.. Fortsättning följer..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s