Så bra det blev

Insatsen var vårt hus på landet, lagom långt från affärer och annat. Vi visste inte riktigt vad vi skulle få istället när vi la ut det till försäljning. Det var en tuff period, en period av osäkerhet och tvivel innan allt landade. Men nu med facit hand – är vi så glada att vi vågade! Nu vet vi att det var mödan värt! Jag måste faktiskt nypa mig i armen med jämna mellanrum 😉 för att vara säker på att jag inte drömmer. Huset vi nu bor i sen två dagar tillbaka – hittade oss, det ”ramlade liksom på oss” (hur kan jag berätta en annan gång). Alla våra möbler (de vi har kvar) och allt annat föll liksom på plats när vi flyttade in. Jag tror vi har hittat hem.

2 reaktioner på ”Så bra det blev

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s