Compact living

Den här helgen har vi hållit på med en massa förberedelser inför flytt till nya huset. Jag har sytt gardiner (fodrat dem jag köpte på IKEA) och Pelle har målat om en gammal Malmbyrå som vi haft i många år. Inte världens snyggaste möbel, tyckte jag innan den blev vit, men nu så har jag ändrat mig..

I nya huset finns inga garderober – jag vet, det låter jättekonstigt men så är det. Hur som helst så fick Pelle en smått genialisk idé!💡Han kom nämligen på att vi kunde stapla två byråer på varandra. Tänka nytt, jag gillar det och ska vi leva compact living så måste vi klura kring förvaring. Sagt och gjort, igår hämtade vi hem en likadan Malmbyrå som blev vit och nu står på den första.

Så kunde det ju stannat där, om det inte varit för att vi såg att det skulle få plats med ytterligare en byrå ovanpå de två andra. Ja, men på så vis får vi ju massvis med förvaring, en hel vägg med byråer! Sen kan det ju tilläggas att folk i princip skänker bort Malmbyråer på Blocket. Så det här blir billigt, miljövänligt, återbruk och dessutom ganska intressant. Ja vi får se om det blir ytterligare en byrå..

Just ja, sen hann vi faktiskt med en sväng till IKEA också. Som ett komplement till byråerna ska vi ha två klädställningar tills vi vet vad vi vill ha för garderober, om vi vill ha några? I förrgår skrev jag ju om hur lugnt och trevligt det var på IKEA, men idag var det helt annat. Fullt med folk som trängdes i gångar inte så najs i dessa tider. Det var svårt att praktisera social distansering, så Pelle och jag sprang i princip genom varuhuset och grabbade tag i det vi skulle ha i förbifarten..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s