Golv

Idag var vi iväg och handlade golv till kontoret/gästrummet. Vi hade spanat in ett tjusigt och prisvärt mörkt trägolv på Byggmax. Dessvärre var det slutsålt överallt, så det blev faktiskt ett klickgolv från Bauhaus. Laminatgolv skulle vi inte ha, men nu blev det ett ändå. Det har ju hänt en del på den fronten de senaste åren. De känns ju inte alls sådär blanka och plastiga som de gjorde förr, plus att priset passade vår plånbok. En bild på tapeten, golvet och lite inspiration från Elle Decor, lånade bilder – fast mitt collage. Mörkt golv och mörka väggar blir finemang mot en och annan trädetalj eller linnetyg..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s