Golv

Idag var vi iväg och handlade golv till kontoret/gästrummet. Vi hade spanat in ett tjusigt och prisvärt mörkt trägolv på Byggmax. Dessvärre var det slutsålt överallt, så det blev faktiskt ett klickgolv från Bauhaus. Laminatgolv skulle vi inte ha, men nu blev det ett ändå. Det har ju hänt en del på den fronten de senaste åren. De känns ju inte alls sådär blanka och plastiga som de gjorde förr, plus att priset passade vår plånbok. En bild på tapeten, golvet och lite inspiration från Elle Decor, lånade bilder – fast mitt collage. Mörkt golv och mörka väggar blir finemang mot en och annan trädetalj eller linnetyg..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s