Atli

Idag är det exakt ett år sedan vi sålde Atli – och idag träffade vi honom igen för första gången sen dess. Slumpen (?) gjorde så att det blev just idag.. (Jag kanske hjälpte slumpen på traven). Det var en fin dag med solsken, första riktiga vårkänslan infann sig – kort och gott en bra dag att återse en gammal vän på..

Han hade det bra på alla sätt och vis. Fina hagar, mycket bra ägare som tar väl hand om honom. Men nog kändes det när jag hälsade på honom och märkte att jag kunde varit vem som helst.. Atli kändes som Atli och ändå inte, lite som panta rei – allt flyter, allt förändras och allt är i rörelse. Lika bra att go with the flow och nöja sig med att Atli har det bra och har hittat sin plats i livet.. Jag släpper och flyter vidare..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s