Shopping

Idag fick jag för mig att jag var värd lite shopping efter en lång dag på jobbet.. Sagt och gjort, en sväng in på H&M och jag hittade ett tjusigt fat och en perfekt glasburk till Pelles surdeg. Nu kan den jäsa på och sura till sig ordentligt.. Gillar verkligen H&Ms hemavdelning, snygga prylar där.

Vad hittade jag mer då? Jo en perfekt jobbväska, slit & släng till halva priset, så bra.. Känner på mig att väskan kommer att rädda mig från kaos och oordning framöver.

Väl hemma packar jag ner ett par hörlurar, en powerbank, en sliten skrivbok med alla inloggningar och lösenord som kan tänkas behövas på längden, tvären och bredden i vår digitala värld – tillsammans med andra livsviktiga saker.. som ett omtyckt läppstift, en svart penna, min jobbpadda, ett rött äpple och med det känner jag mig rätt så rustad att möta morgondagen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s