Shopping

Idag fick jag för mig att jag var värd lite shopping efter en lång dag på jobbet.. Sagt och gjort, en sväng in på H&M och jag hittade ett tjusigt fat och en perfekt glasburk till Pelles surdeg. Nu kan den jäsa på och sura till sig ordentligt.. Gillar verkligen H&Ms hemavdelning, snygga prylar där.

Vad hittade jag mer då? Jo en perfekt jobbväska, slit & släng till halva priset, så bra.. Känner på mig att väskan kommer att rädda mig från kaos och oordning framöver.

Väl hemma packar jag ner ett par hörlurar, en powerbank, en sliten skrivbok med alla inloggningar och lösenord som kan tänkas behövas på längden, tvären och bredden i vår digitala värld – tillsammans med andra livsviktiga saker.. som ett omtyckt läppstift, en svart penna, min jobbpadda, ett rött äpple och med det känner jag mig rätt så rustad att möta morgondagen..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s