Snitslar & så

Sista tiden har varit som en snitslad hinderbana med olika utmaningar att ta sig igenom. Jag har tänkt att bara det och det är över, så lugnar det ner sig. Men det dyker hela tiden upp nya saker att ta sig igenom. Det blir ganska slitsamt i längden. Nu längtar jag till sportlovet– då ska jag bara vara – tror jag, om det inte dyker upp något spännande..

Dali – Tate Modern

Imorgon har jag ingenting särskilt inbokat. Vad skönt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s