Snitslar & så

Sista tiden har varit som en snitslad hinderbana med olika utmaningar att ta sig igenom. Jag har tänkt att bara det och det är över, så lugnar det ner sig. Men det dyker hela tiden upp nya saker att ta sig igenom. Det blir ganska slitsamt i längden. Nu längtar jag till sportlovet– då ska jag bara vara – tror jag, om det inte dyker upp något spännande..

Dali – Tate Modern

Imorgon har jag ingenting särskilt inbokat. Vad skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s