Grebbestad och Grönemad

Cykeltur med hundarna – och äntligen skiner solen! Picknick – och en öl eller två. Vi styrde kosan till Grebbestad och sen till Grönemad. Vilken mysig liten by – ett gammalt fiskeläge och en vacker liten strand.

Sen precis när vi skulle rulla in på campingen så mötte vi Åsa och Peter som kom rullande i sin husbil. De ska göra oss sällskap resten av resan och det tycker vi ska bli skoj. Åsa bjöd på Veuve Clicquot och så spanade vi på solen som gick ner och hörde vågornas skvalp. Bra dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s