Grebbestad och Grönemad

Cykeltur med hundarna – och äntligen skiner solen! Picknick – och en öl eller två. Vi styrde kosan till Grebbestad och sen till Grönemad. Vilken mysig liten by – ett gammalt fiskeläge och en vacker liten strand.

Sen precis när vi skulle rulla in på campingen så mötte vi Åsa och Peter som kom rullande i sin husbil. De ska göra oss sällskap resten av resan och det tycker vi ska bli skoj. Åsa bjöd på Veuve Clicquot och så spanade vi på solen som gick ner och hörde vågornas skvalp. Bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s