Dan före dopparedan

Nu är det bara en oöppnad lucka kvar i adventskalendern. Alla fyra ljusen har brunnit.  Julskinkan har fått kostym. Under granen ligger klapparna och bidar sin tid. Julbordet är dukat. Men vi har glömt koka risgrynsgröt till tomten! Det får vi göra imorgon, har inte hunnit idag – har haft fullt upp med annat. 

Varför får jag sån lust att starta upp allehanda projekt mitt i julruschen? Idag har jag målat ett skrivbord som min farfar byggt. Han var möbelsnickare. Kulören heter graphite – en av Annie Sloans chalk paint kulörer. Otroligt vacker, mycket pigment i den färgen. Efter jul ska skrivbordet vaxas. Kommer bli hur snyggt som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s