Dan före dopparedan

Nu är det bara en oöppnad lucka kvar i adventskalendern. Alla fyra ljusen har brunnit.  Julskinkan har fått kostym. Under granen ligger klapparna och bidar sin tid. Julbordet är dukat. Men vi har glömt koka risgrynsgröt till tomten! Det får vi göra imorgon, har inte hunnit idag – har haft fullt upp med annat. 

Varför får jag sån lust att starta upp allehanda projekt mitt i julruschen? Idag har jag målat ett skrivbord som min farfar byggt. Han var möbelsnickare. Kulören heter graphite – en av Annie Sloans chalk paint kulörer. Otroligt vacker, mycket pigment i den färgen. Efter jul ska skrivbordet vaxas. Kommer bli hur snyggt som helst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s