Utflykt till Rejmyre

Imorse vaknade vi 7 och kände oss utvilade. Vi käkade frukost och sen gjorde Sally, Pelle och jag en utflykt till Rejmyre glasbruk. Vi hade tur med vädret, varmt och härligt. Hundarna badade i en mysig sjö – de fick simma lösa. Vi fikade Sallys hembakade äppelkaka i husbilen och flanerade runt i bruksmiljön. Pelle löste ett fiskekort och fick faktiskt en abborre. Jag passade på att fota lite. Sen stannade vi på tre loppisar och jag fyndade två lampor, stickor och garn. Börjar bli sugen på att sticka. Mysig utflykt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s