Utflykt till Rejmyre

Imorse vaknade vi 7 och kände oss utvilade. Vi käkade frukost och sen gjorde Sally, Pelle och jag en utflykt till Rejmyre glasbruk. Vi hade tur med vädret, varmt och härligt. Hundarna badade i en mysig sjö – de fick simma lösa. Vi fikade Sallys hembakade äppelkaka i husbilen och flanerade runt i bruksmiljön. Pelle löste ett fiskekort och fick faktiskt en abborre. Jag passade på att fota lite. Sen stannade vi på tre loppisar och jag fyndade två lampor, stickor och garn. Börjar bli sugen på att sticka. Mysig utflykt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s