Skala bort

Ibland kan det vara skönt att ta bort saker som stjäl energi i onödan. Jag har bestämt mig för att inte använda Facebook på ett tag. Den energi jag lagt på att uppdatera mig kring vad som händer där, tänker jag istället lägga på andra saker.

Jag har också tackat nej till alla utbildningar jag sökt och kommit in på. Jag har kommit fram till att efter tre års studier kan det vara skönt att slippa ha en massa måsten hängande över sig. Istället tänker jag fokusera på mitt nya jobb och på mig själv. 

Det här året kommer jag att lägga fokus på min fysik. Man orkar ju så mycket mer om man blir stark. Dessutom är ju både styrketräning och konditionsträning bra för intellektet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s