Skala bort

Ibland kan det vara skönt att ta bort saker som stjäl energi i onödan. Jag har bestämt mig för att inte använda Facebook på ett tag. Den energi jag lagt på att uppdatera mig kring vad som händer där, tänker jag istället lägga på andra saker.

Jag har också tackat nej till alla utbildningar jag sökt och kommit in på. Jag har kommit fram till att efter tre års studier kan det vara skönt att slippa ha en massa måsten hängande över sig. Istället tänker jag fokusera på mitt nya jobb och på mig själv. 

Det här året kommer jag att lägga fokus på min fysik. Man orkar ju så mycket mer om man blir stark. Dessutom är ju både styrketräning och konditionsträning bra för intellektet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s