Hästarna hem

Atli och Gneisti har ju varit på sommarbete. De har tillbringat sommaren på samma ställe där de var förra året. De har gått i en jättestor mysig hage, med en egen sjö tillsammans med 4 andra hästar. När vi lämnade dem trodde vi aldrig att alla hästar skulle bli en flock och gå tillsammans. Atli fick rått mycket spö av en nordsvensk.  Men idag när vi hämtade hem dem gick de tillsammans med de andra hästarna.  Stallägaren berättade att nordsvensken ett sto som var flock ledare hade blivit kär i Atli och ville ha honom för sig själv.  

Skönt att Atli är hemma, imorgon ska jag börja skritta honom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s