Hästarna hem

Atli och Gneisti har ju varit på sommarbete. De har tillbringat sommaren på samma ställe där de var förra året. De har gått i en jättestor mysig hage, med en egen sjö tillsammans med 4 andra hästar. När vi lämnade dem trodde vi aldrig att alla hästar skulle bli en flock och gå tillsammans. Atli fick rått mycket spö av en nordsvensk.  Men idag när vi hämtade hem dem gick de tillsammans med de andra hästarna.  Stallägaren berättade att nordsvensken ett sto som var flock ledare hade blivit kär i Atli och ville ha honom för sig själv.  

Skönt att Atli är hemma, imorgon ska jag börja skritta honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s