Nu börjar semestern

…På riktigt! Idag fick vi tillbaka husbilen nyservad med nybytt kamrem, ny vattenpump och ny olja. Först åkte vi till Rolf och tog en fika, förbi Norrköping och Sally. Sedan åkte vi till Öninge camping. Bra start på resan söderut. Älskar den här husbilen – lagom på alla sätt och vis. Öninge camping är mycket trevlig – stora tomter, egen vattenspost och 800 meter till Vättern. Hunddusch och agilitybana finns också. På kvällen tog vi en lång g promenad.  Det är alldeles tyst här – så rofyllt och vilsamt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s